las-vegas-poker-party-hero

Las Vegas Poker Party

Vi ger spelare chansen att vinna ett av 100 prispaket värda $12 000 vardera till Las Vegas Poker Party som är en veckolång fest, laddad med paraplydrinkar vid poolen, spännande nattliv, prisbelönt golf, och en mängd live-pokerevenemang som kommer att visa dig allt som Sin City har att erbjuda!

När?

Las Vegas Poker Party går av stapeln den 7-14 juli 2017

Hur deltar jag?

Spela online-satelliter med buy-in från endast $22, med start den 3 april.

Vad kan jag vinna?

Ett av 100 paket värda $12 000 i kontanter som kan användas för flyg, boende, samt buy-in till turneringar. $12 000 betalas in på ditt partypoker-konto inom 24 timmar.

De 10 första kvalspelarna vinner också en helikoptertur över Grand Canyon.

Här kan du ta en närmare titt på satellitschemat:

Kvartsfinaler ($22 buy-in)
Dagligen kl. 16.00-02.00 BST
(17.00-03.00 CET)
chevron-down
Semifinaler ($109 buy-in)
Dagligen kl. 17.00-03.00 BST
(18.00-04.00 CET)
10 000 chips (ta chips till finalen)
chevron-down
Final ($1 050 buy-in)
10 st. $12 000-paket
Söndagar kl. 21.00 BST
(22.00 CET)
100 000 chips

Hur ser resplanen ut?

Klicka här för att se hela listan med poker- och sociala evenemang.

Vad annat behöver jag veta?

Klicka här för att se Vanliga frågor, inklusive viktig reseinformation.